Geprofileerde rubberbanden

Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van chevronprofielen biedt Cannon Belts een zeer uitgebreid programma aan. Omdat wij in de hedendaagse industrie en op elk toepassingsgebied de juiste oplossing willen bieden, blijft ons aanbod zich uitbreiden.

Naast onze standaard range kunnen profielbanden volgens uw specifieke wensen worden geproduceerd. Bijvoorbeeld uw eigen profiel, of een aanpassing op een bestaand profiel door bijvoorbeeld een andere deklaagkwaliteit, staalversterking of weefselpakket.

Vlakke Rubber Transportbanden

Wij hebben een uitgebreide voorraad. In vele verschillende bandconstructies en deklaagkwaliteiten.
Zo hebben wij voor elke toepassing de juiste oplossing beschikbaar. Binnen zeer korte tijd hebben wij uw open stuk of eindloze band verzendklaar.

Meenemerbanden

Onze Hot vulcanized cleats of warm gevulkaniseerde meenemers worden compleet in onze werkplaats in Emmen geproduceerd. Na het productieproces vormen de band en de meenemer één geheel, waarmee het loslaten van de meenemer bijna onmogelijk is. Ideaal voor onder andere zware toepassingen.

Golfrandenbanden

Ook in combinatie met golfranden hebben wij uitgebreide mogelijkheden. Door de ruime stock aan zowel meenemers en golfranden kunnen we binnen afzienbare tijd een op maat gemaakte band produceren. Ook zijn de meenemers en golfranden los verkrijgbaar.