Geprofileerde rubberbanden

Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van rubber chevron  banden biedt Cannonbelts een uitgebreid programma aan rubber profielbanden. Om in elke hedendaagse industrie en toepassingsgebied de juiste oplossing te bieden, is de complete range aan hoogwaardig geprofileerde rubber banden ontstaan.

Buiten onze standaard range en uitgebreide voorraad bieden wij ook de mogelijkheid om speciaal naar wens van de klant een band te produceren. Denk hierbij aan speciale profielen, deklaagkwaliteiten en badnconstructies.

Vlakke Rubber Transportbanden

Wij hebben een uitgebreide voorraad. In vele verschillende bandconstructies en deklaagkwaliteiten.
Zo hebben wij voor elke toepassing de juiste oplossing beschikbaar. Binnen zeer korte tijd hebben wij uw open stuk of eindloze band verzendklaar.

Meenemerbanden

Onze Hot vulcanized cleats of warm gevulkaniseerde meenemers worden compleet in onze werkplaats in Emmen geproduceerd. Na het productieproces vormen de band en de meenemer één geheel, waarmee het loslaten van de meenemer bijna onmogelijk is. Ideaal voor onder andere zware toepassingen.

Golfranderbanden

Ook in combinatie met golfranden hebben wij uitgebreide mogelijkheden. Door de ruime stock aan zowel meenemers en golfranden kunnen we binnen afzienbare tijd een op maat gemaakte band produceren. Ook zijn de meenemers en golfranden los verkrijgbaar.